Horváth Csaba
HonlapkészítésKivitelezésSaját domain (www.cegnev.hu)Tárhely szolgáltatásMeglévő honlap elemzése

PHP ( Hypertext Preprocessor )

A PHP egy szkriptnyelv. A dinamikus weblapok építőköve. A PHP különbző parancsok és algoritmusok alapján dinamikusan építi fel a kért oldalt, felhasználva az adatbázisok adta előnyöket. A PHP kitünően működik együtt adatbázisokkal!

Dinamikus - Statikus weblap

A dinamikus weblapokon található adatok, minden esetben adatbázisban tárolódnak. Könnyen módosíthatóak, adminisztrációs felülettel akár az ügyfél otthonról is megteheti ezt. A statikus oldal egyszerű, soha vagy ritkán változó szövegekkel és képekkel bír. Változtatása szakembert kíván.

Tárhely szolgáltatás ( webhosting )

Gyakran találkozunk olyan tárhelyszolgálató cégekkel és csomagjaikkal, akik hatalmas tárhelyeket kínálnak a legtöbbször fölöslegesen. Számos olyan cégnek dolgoztam már, akik 5 GB-os tárhelyből párszáz KB-ot vagy maximum MB-ot használtak fel, viszont mind az 5 GB-ot kifizették.

Úgy gondolom, hogy hacsak nem egy aktív, nagy képekkel dolgozó portált kívánunk létrehozni, fölösleges a hatalmas tárhely méret. Sokkal kifizetődőbb egy, az igényekre szabott, de aztán később bármikor bővíthető tárhely méret. A konzultáció során pontosan felmérhető az Ön tárhely igénye. Kérjen személyre szabott árajánlatot >>

Mi a tárhely és miért szükséges?

Tárhely szolágaltatásA "tárhely" tulajdonképpen egy másik, távoli számítógépen bérelt tárterület. Ugyan olyan számítógép, mint Öné, persze felruházva olyan védelmi és műszaki hardveres és szoftveres kiegészítőkkel, amik lehetővé teszik a tárterületként való üzemelést. Ezek a gépen általában olyan őrzött, klimatizált helyen vannak, ahol lehetőség van a szünetmentes üzemeltetésre. Ezen a tárterületen vannak elhelyezve az Ön honlapját képző fájlok. Illetve ezek a gépek biztosítják a dinamikus, programvezérelt ( PHP ) működést és az adatbázis szolgáltatást.

Mi az adatbázis és miért van rá szükség?

Adatbázis szolágaltatásAz adatbázis nem más, mint az adatok strukturált, logikus elhelyezésére szolgáló program. Lehetővé teszi az információk gyors és hatékony megjelenítését. Az adatbázisok nélkül elképzelhetetlen egy komoly portál üzemeltetése. Az ügyfél és az adatbázis között a feljebb írt tárhely szolgáltatás részben taglalt programok tartják a kapcsolatot ( PHP ).

« visszalépés az előző menübe